miercuri , iulie 24 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Care sunt beneficiile oferite de epilare definitiva cu laser Brasov?

Procedura de epilare definitiva cu laser Brasov, castiga popularitate cu fiecare zi care trece. Indiferent daca doriti sa eliminati parul nedorit de pe fata sau pe corp, exista optiuni care variaza de la epilare cu ceara, la epilare cu zahar sau barbierit.

Aceste solutii insa ofera rezultate pe termen foarte scurt, dupa care parul incepe sa isi faca aparitia. In plus, sunt proceduri destul de dureroase, iar multe persoane chiar izbucnesc in plans datorita durerii de care au parte in timpu procedurii.

Din fericire insa, exista epilarea cu laser, care este o solutie de luat in considerare, si despre care vom discuta in continuare.

Epilare definitiva cu laser Brasov

La momentul actual, nu exista o solutie mai eficienta pentru indepartarea parului de pe corp decat epilarea cu laser. Aceasta procedura populara implica indepartarea parului prin transmiterea de lumina foarte concentrata catre piele.

Acolo este absorbita de melanina din foliculii de par. Odata distrusi de caldura, foliculii nu pot permite cresterea parului in continuare.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovSunt necesare tratamente multiple din cauza ciclului de crestere a parului, dar rezultatele sunt permanente sau se intind pe durata mai multor ani, ceea ce poate economisi timp si bani si poate preveni frustrarea cu parul nedorit.

Avantajele epilarii cu laser

Persoanele care se orienteaza spre epilare definitiva cu laser Brasov, se pot bucura de multiple avantaje. O parte dintre acestea sunt pe scurt prezentate in randurile de mai jos.

1. Rezultate de lunga durata

In comparatie cu alte forme de indepartare a parului, care pot dura cateva zile pana la luni, epilarea cu laser este o solutie de lunga durata.

Cheia pentru asigurarea permanentei este sa primiti o serie de tratamente consecutive, in general la fiecare 4 pana la 6 saptamani, pentru o perioada de timp specificata de medicul sau cosmeticianul dumneavoastra. Pe masura ce sesiunile progreseaza, va fi evident ca mult mai putin par pe corp creste din nou, iar parul pe care il vedeti va fi mai usor si mai fin.

Pentru a va bucura de cele mai bune rezultate, este crucial ca si dupa finalizarea unui tratament complet de epilare definitiva cu laser Brasov, sa urmati sedinte de intretinere. Doar o sedinta sau doua pe an, prelungesc pe durata mai multor ani rezultatele procedurii.

2. Procedura rapida si nedureroasa

Epilarea cu ceara, barbierirea si smulgerea parului cu epilatorul pot fi dureroase si consumatoare de timp. Pentru pacientii care cauta o solutie care sa nu interfereze cu programul lor, epilarea cu laser este ideala.

Laserele actioneaza rapid, tratand mai multe fire de par deodata, ceea ce face sa fie relativ rapida tratarea unor zone si mai mari ale corpului. Zonele mai mici pot dura cateva minute, cu mentiunea ca sesiuni mai lungi de 15 pana la 30 de minute sunt necesare pentru zonele lungi.

Desi toata lumea are o toleranta diferita la durere, in general, epilarea cu laser este considerata nedureroasa, in special in comparatie cu celelalte optiuni disponibile. Anumite zone pot fi mai sensibile, dar un dispozitiv de racire poate reduce disconfortul si poate proteja stratul superior al pielii.

3. Reducerea parului incarnat

Adesea rezultate din epilare cu ceara sau epilatorul si barbierit, firele de par incarnate se onduleaza sau cresc inapoi in piele, umflandu-se zona.

Cand aceste umflaturi sunt inflamate sau infectate, afectiunea este cunoscuta sub numele de foliculita. Desi nu sunt afectiuni periculoase si adesea se rezolva de la sine, foliculita si firele de par incarnate pot fi inconfortabile si iritante. Epilarea cu laser este o metoda de reducere a firelor de par incarnate.

Spre deosebire de barbierit si epilare cu ceara, aceasta solutie pentru parul corporal si facial nedorit nu provoaca ruperea neuniforma a firelor de par individuale. Este redusa astfel sansa ca acestea sa se inmulteasca sau sa creasca din nou in piele.

Deoarece firele de par care revin intre tratamente sunt mai putine si mai fine, aceasta modificare a texturii reduce, de asemenea, probabilitatea unei probleme.

Acestea sunt asadar, doar trei dintre beneficiile de care aveti parte dupa epilare definitiva cu laser Brasov. Cu siguranta, datorita lor si nu numai, merita sa luati acest tratament in considerare.

Verifica si

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

De ce este benefica o evaluare de risc la securitate fizica? O evaluare de risc …

Close